Berjaya beli tiket 27th Golden Disk Award di Sepang


GDA Living Social voucher



Melalui Living Social kami telah membeli 2 tiket berharga RM209 satu kepala. harga asal berharga 600++ lagi. beberapa hari sebelum event ini banyak diskaun yang anda boleh cari, antaranya adalah Living social ini

Jika anda berminat untuk beli melalui Living Social mohon klik link ini Living Social jika anda beli 3 saya punya akan jadi free, tenkiu very much, although not sure how that works. sebab kitorang dah bayar dah harga tiket ni.

Kami bercadang untuk pergi hari yang pertama pada 15hb kerana G-Dragon dan SNSD akan perform malam itu. untuk pengetahuan anda GDA akan diadakan selama 2 hari dengan barisan artis yang berbeza. Pening jugak nak pilih yang mana satu, rasa tak larat fizikal dan kocek kami pulak kalau nak pergi kedua-dua hari. adoiyaiii.

Nak redeem senang sahaja, pergi ke kaunter tiket di Sepang dan redeem di sana sahaja. senang jer kan.
so Thank you Living Social for the discount.



Tiketnyer rupanya cenggini
Senarai artis Kpop yang akan perform 15hb Feb (hari pertama)
  1.  Super Junior yang akan menyanyikan Bonamana, From You, Oppa Oppa dan Sexy, Free & Single, 
  2. G-Dragon (One of a Kind, Crayon, Heartbreaker), 
  3. FT Island (lntro + Live, Severely, I Wish), 
  4. SHINee (Lucifer, Stranger, Intro + Sherlock), 
  5. KARA (Intro + Pandora, Jumping, STEP), 
  6. BEAST (Special, Beautiful Night, Fiction), 
  7. 4Minute (Intro + Volume Up, Mirror) dan 
  8. EXO (Intro + MAMA, History, HOT). 
  9. Juniel  Bad Person, 
  10. Jong Hyeon dan Juniel (illa illa, My Love), 
  11. B1A4 (Good Night, Tried to Walk, Baby I’m Sorry, Sechskies), 
  12. BTOB (Secret, My Girl, Intro + WOW) dan 
  13. CNBlue (Intro + Hey You, Intuition), 
  14. INFINITE (The Chaser, Be Mine, Paradise) bagi sesi hari pertama. 
Senarai artis Kpop yang akan perform 16hb Feb (hari kedua)

  1. Dasom Way Back Into Love, 
  2. T-ARA (Sexy Love, Lovey Dovey, Roly Poly), 
  3. Miss A (Touch, I am an Independent Lady),
  4.  Lee Ha Yi (Intro + 1,2,3,4, Mamadu), 
  5. Ai Lee (lntro + Heaven + I Will Show You, Umbrella), 
  6. Secret (Intro + Talk That, Poison, Love is More) dan 
  7. Heo Gak (The Person that Loved You, One Person). 
  8. Teen Top To You, Crazy dan Be Ma Girl, 
  9. Epik High (Get Out The Way, Love, Love, Love, Light It Up),
  10.  F(X) (Jetstar, Electric Shock), 
  11. K.Will (Please Don’t, Need You, My Heart Beating), 
  12. SISTAR (Intro + Alone, Loving You, Ma Boy) dan 
  13. Miss A (I’m Your Girl).