Bagaimana nak dapatkan BE Buffered Earning Nuffnang ?



Bagaimana nak dapatkan Buffered Earning (BE) nuffnang ?

dah tahun 2013 tapi kiter still merangkak lagi nak tahu pasal nuffnang dan Buffered Earning (BE) nuffnang  acanner kalo dah lambat. better late than never kata orang mat saleh. So blog armsrenee masih tak dapat Buffered Earning (BE) nuffnang agi. Berdasarkan blog INI ada sedikit tips untuk mula dapatkan Buffered Earning (BE) nuffnang

Unique View baru cecah lebey 100 hari ini, terima kasih pada post PLK & PJJ ngan Pendaftaran SPM yang agak detail. Mengikut blog tadi kenalah maintain 100++ UV ke atas selama beberapa minggu. matlamat untuk dapatkan 100++ UV baru capai hari ini dan perjalanan untuk maintain masih jauh lagi.

Tips nak mula dapatkan Buffered Earning (BE) nuffnang secara ringkas

  1. letak semua ads nuffnang yang 3 jenis tu (armsrenee dapat pasang 2 jer sebab masalah template, malas sket nak repair)
  2. letak post sekurang-kurangnya 1 hari satu. kalo boley lebih lagi bagus.
  3. letak post yang orang suka cari dan bila orang google anda duk no 1 kat atas list google tu. macam mana nak buat itu? bolehla rujuk tips google trend
  4. capai Unique Visitor (UV) nuffnang lebey 100 dan maintain hingga beberapa minggu.
  5. jika ada rezeki anda akan dapat Buffered Earning (BE) nuffnang
  6. cash out
  7. masyuk!