Happy Belated First Birthday, My Darling Princess, Raniah Zawanah Ahmad Ramdhan.

 Huhuhu..... Actually ini entry tertunggak. Mama dan abah dah wish sehari sebelum pun..... Raniah Zawanah seperti biasa, bukan bagi reaction pun..... Tak paham pun yang dia dah setahun....

Birthday Raniah Zawanah kami sambut di rumah maklong nyer, di sungai buluh. Disebabkan masa tu sambutan CNY, makanya tak dapatlah mama nak buat sambutan besar-besaran. Takder orang kat KL. Last-last maklong Raniah cakap kita buat minum petang, beli kek dan sambut dengan keluarga terdekat jer. Alhamdulillah, save bajet.

Kami semua decide nak celebrate 23 hb yang lepas, dibuat bersekali dengan kak cik Ayuni, dan Kak Long Syamimi.... Semua january girls.... Inilah serba sedikit gambar yang mama dan abah sempat snap....

Our small litlle family
The birthday girls.....
Bulatnya mata....

Hello.....Raniah ada?

Tateh!!!!