JJCM - Restoran HOMST Makanan Cina Muslim Halal






Homst adalah sebuah restoran cina muslim, sudah semestinya restoran ini menyajikan masakan cina yang halal dan lazat untuk pengunjung. Terasa nak makan ayam Kong Po? bolehla usha2 Homst yang mempunyai cawangan di TTDI, Kota Damansara Seksyen 13 Shah Alam dan Kajang.

armsrenee sempat ke Homst Sek 13 Shah Alam, order untuk 3 orang seperti di bawah ini, banyak sangat hampir tak terabih (gambar kurang sket sebab malam gelap dan kurang cahaya kat table luar)

Soft Shell Crab buttered Homst
Ayam masak masam manis Homst
Mangkuk besar tu adalah sup sayur 
Menu ada saiz small medium or big, kami ambil small ingatkan dapat sedikit tapi banyak jugak dapatnya, amat puas hati dengan portion. Wajib cuba Soft Shell crab buttered sangat mengiurkan penulis yang tengah menulis ni.

Portion - A (nasi hampir tak terabih makan sebab layan lauk yang banyak)

Value for Money - A (agak pricey sket berbanding yang biasa, tapi jangan lupa ia sangat delisyus)

Datang lagi - A+ (banyak menu nak try lagi dengan sedara mara lain, dengan harapan diorang belanja haha, nak suh mykhalish belanja bley x?)

So apa tunggu lagi silalah booking meja anda di HOMST
harap maklum meja mungkin tidak mencukupi especially hari cuti dan hari minggu, penuh wehhh so kol la dulu jika datang beramai-ramai.