JJCM - Sedap ke Fig's & Olive Sunway?

Photo
Fig's & Olive Sunway Menu
"Jangan masuk kedai makan yang tidak ada orang" adalah moto yang digunapakai ketika mencari kedai makan yang sedap. Kalo ramai orang maknanya sedap kalo takder orang paham2 jela. Selalunya betul tetapi tak semestinya tepat. tapi kali ini sangat tepat sebab kedai yang tidak ramai pengunjung ini di suatu ceruk sunway area meditteranean style tu agak mengecewakan. 


Bukan ingin menabur pasir ke periuk nasi orang tapi sekadar peringatan pada owner Fig's & Olive Sunway supaya memperbaiki mutu makanan atau bungkus saja kedai supaya orang lain tidaklah kecewa. Kecewa? adalah sikit...

Fig's & Olive Sunway - Portion makanan sedikit, sedap tak juga harga vavavooommm macam harga Italiannes. kami balik rumah rasa nak makan maggi plak. mkn 2 + 1 budak kecik dah 50+ huh layan kfc lagi berbaloi dan kenyang.

Sori xde gambar disebabkan kebulur x sempat ambik, tau tau da abis, (abis jugak kan?) xdela teruk sampai x bley makan kan, just so so, disebabkan kite tgk harga dia cam Italiannes kita pun harap kualiti Italiannes kan?
tapi jauh skali.

also note to owner Fig's & Olive Sunway....
waiter sombong, letak pinggan gelas berdentum, x senyum, buat hal sendiri, dan semua foreigner? letaklah sorang dua melayu or malaysian kan comey sket

Gambar happy gedik sebelum makanan sampai di Fig's & Olive Sunway



PhotoPhotoPhoto