Honda Dash RSR akhirnya menjadi milikku


Honda Dash RSR akhirnya sampai ke rumah kami, memang dah lama mengidam nak motor senang nak pegi mana2 pegi klas kat UiTM yang byk sgt parking tu, tapau makanan luar, running errand dan bersiar2 di petang hari dengan cikenit.

Org yang rasmi nyer tak lain tak bukan pn renee nyer sendri, dengan sengih sampai ke telinga dia memecut tinggalkan gue ngan kete, hehe biasala tue. Dah dipesan jangan bagi dia naik motor oleh mertua dan kak ipar tapi akan daya, yang akan menghadap muncung adalah empunya badan jugak, so bagi jela dia pakai.

semoga tuannye menjaga dengan baik dan rajin2 mandikan.



Sgt suka kalernyer warna oren dan design yg boleh dikatakan moto paling lawa kat kedai tue

ooooooo lagi satu kat kedai tu nampak moto ni about 18 k CBR 250r hehehe, nak kena kumpul duit ni..