Cherating with geng 605 in memory....


Entry ni pernah diceritakan dalam blog MyKhalish..... However, mrs. armseeker nak ceritakan jugak....But i wont elaborate it briefly..... Wanted to write but not in the writing mode..... Jadi for sure ayat akan tunggang terbalik.......

Geng 605 : ader 5 orang. 605 ni actually no rumah kitaorg masa student dulu..... But since we all stick together until now, so kitaorang gelar group kitaorg geng 605. (nanti mrs. armseeker buat satu entry kenalkan kawan-kawan yer.)

26 hb yang lepas, me and mummy aqil decide nak g vacation bersama-sama. But only 3 of us yang pergi. Me, mummy aqil and Sasa..... Since i and sasa are newlyweds, so i assume maybe ini boleh jadi our pre-honeymoon....hehe.... Mula-mula ingat nak pg PD, but penuh. Lagipun sumer reluctant, nak pegi bukit tinggi dah penuh...Then mummy aqil came out with cherating. So, sumer setuju. Surf punye surf, kami decide utk menginap di Duta Village. Bukan kat cherating pun ni, dekat Pantai Balok. Aktiviti : Free and Easy. Sebenarnya tujuan vacation ni just untuk bersantai dan spend time together...Almaklumlah, sejak kami dah bekerja ni, susah sangat untuk spend masa bersama-sama....... Inipun just buat dalam short notice..... Apapun, yang penting, we alls sgt enjoy.....

 
Memori daun pisang....


 
Mr. Armseeker berlari-lari tepi pantai


 
Loving couple....

 
Aqil...Kesayangan Maksu n Paksu
(Tapi hero sorang ni nak kat paksu jer....)


 
Mr. Daddy tgh mengepam mr.crab en. Aqil kat tepi swimming pool..

 
Siap pun. Berpeluh-peluh Mr. Daddy


 
Hero sorang ni baru bangun tido.....

 
Merahnya!!!

 
  
Di Lobi Duta Village....

 
Suami-suami terpilih of the year....

 
Group 605....Sedar x sedar dah hampir 10 tahun bersama.....

 
Inilah group kami....

Planning next year, nak pegi Cameron pulak.... Nak g luar negara, 4 dari kami keje gomen. Pross nak bercuti luar negara leceh giler....Pusing-pusing dalam Malaysia je la......Anyway guys, I love you all.... May our friendship last forever. InsyaAllah!!!!