Headphone bluetooth terbaik dan termurah di alam ini!

Nokia BH503 bluetooth and wireless
Lepas UPSR settle ada sikit keboringan di jiwa, so boleyla concentrate kat benda2 lain seperti melayan lagu sambil menari gangnam style di atas meja opis sambil jerit op op op op op op oppa gangnam style!!! (yang tang menari tu dalam kepala je) 

Gambar diatas adalah fon kepala (headphone) Nokia BH503. Baterinya tahan 8 jam plus plus atas sekali caj. caj lebey kurang 30-60 min sahaja. kualiti suara tidaklah sehebat Beats yg ORI tapi yg paling best berbanding yg lain lain adalah anda tidak akan tahan dengan setting volumenya yang paling kuat..... what the hell that supposed to mean? 

Saya ada try headphone lain dan bila try saya akan make sure utk max volume headphone dan volume handphone. Kenapa? sebab saya suka dengar kuat2!! xdela kuat sgt. tapi most yg saya try mmg max volume dia biasa2 saja kalo dibandingkan max vol bh503 ni. harga dan kualiti sangat puas hati.

Saya beli fon kepala ini dengan harga rm40 2nd hand saje. masa tu saja nak test beli dari sarawak plak tu. tapi last2 jatuh cintan plak. Kalo nampak saya kat opis mmg tak berenggang ngan menatang nih. 

Masa tu (2011) bole kata saya je yg pakai menatang ni. pastu merebak plak kat opis dan ramai plak pakai kat luar sambil jejalan sumer. 

Kenapa terbitnya entry ini? sebab hajat dihati nak cari yang lebey sedap bunyinya tapi harga yg buat angau mencapai rm1100. Macam mana? pakai jela yg best & murah ni sampai ada rezeki nanti. nak tahu yg mana jadi angaunyer? ini dia BEATS WIRELESS, x brapa suka yg wired punya. lebih selesa tanpa wayar.

 

Comelkan? tapi ada dua kaler je putih dan itam design a bit simpler dari beats yg lain. Banyak review kata Beats is just a fashion statement only mediocre sound. Ada peluang test hari tu try kat Harvey norman solo HD cam best gler bunyinyer. Sejak dari situ mulalah terasa kekurangan kat BH503 hohoho (greedy Abah). Ada banyak knockoff tapi x minat knockoff sbb harga dia pun mahal tapi takut tak sepuas selagi x beli yg ORI.

Abah say KPOP RULES!

Ahnyeong!