Kempunan.....

Huhu..... Mrs Armseeker sangat sedih semalam..... Keinginan nak makan telah  terbantut.... Sedihnya.... Rasa nak mengamuk pun ada......

Ceritanya macam ni. Semalam Armseeker's ke Seksyen 2, untuk dinner. Biasala, sebelum ke kelas, kami akan singgah di Seksyen 2 untuk makan malam dulu.... Semalam, Mrs. Armseeker sangat teringin nak makan lakasa dengan ABC. Jadi, disebabkan dah familiar dengan foodcourt Seksyen 2 tu, Mrs Armseeker pun terus la menuju ke satu kedai yang memang ada jual laksa.

Owhh....Sedapnya.... Rindu nak makan laksa Cik Bakar yang sedap kat Sitiawan.....
Thanx Mr Google 4 the picca...

"Laksa x der dik, hari ni buat char kuey tiao jer", serta merta darah rasa menyirap ke muka.... Rasa nak baling je tuan kedai tu dengan handbag.... Kalau dah takder, yang ko gi tulis kat kedai ko tu, buat aper.???? Huhuhu.... Cerdik sungguuh.... Okla, cool down balik sebab Mr. Armseeker pujuk. Makanlah Char Koey tiau. Sebelum tu ade order Abc. Dah terbayang-bayang betapa sedapnya ABC itu, walaupun agak sejuk....

Ini ABC standard kat Seksyen 2..........
Thanx again Mr. Google........

Tapi......sampai sudah, ABC Mrs. Armseeker tak sampai-sampai..... "Sekejap yer, kak," sampai pukul 6 petang ko punya sekejap tak abih.... WUAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kempunan lagi........ Mrs. Armseeker kena berkejar ke kelas sebab ada presentation... Tak baik betul korang ni.....  Rasa nak mengamuk ada, nak bakar kedai tu pun ada....(ayat propa je ni...Tak bermaksud tau!!!)  Mr. Armseeker cakap muka Mrs. Armseeker dah macam singa. Wuwuwuwu....Dahla Mrs. Armseeker sekarang dah masuk golongan Mak Yong, tau!!!! Kalau baby dah lahir nanti, air liur meleleh, Mrs. Armseeker salahkan korang..... Wuwuwuwu......

Tiba2 time kelas, cafe fakulti tutup. Perut Mrs. Armseeker lapar balik.... Boleh tak??? Wuwuwu.... Last sekali, abih jer kelas, parking keta ikut suka hati kat bus stop DC, pegi beli waffle..... Tapi, sampai rumah, dah suam ngan waffle tu pun tak garing..... Huhuhu.... Apala nasib....Kempunan ajer semalam... Sian baby.....


Takperla baby....Tak dapat makan laksa ngan ABC, makan waffle pun jadila yer...... Huhuhu.... Nanti petang ni mama carila ABC tu kalau rasa teringin lagi.........Okay??