Gambar2 comelest Raniah Zawanah

Gambar Raniah Zawanah @ 15months young, budak baru berjalan ni sgt ligat dan aktif sampai memeningkan mama n abahnyer, kalau kuar berjalan kena kejar die kat shopping complex, suka sangat dengan eskalator plak tu, sibuk nak naik turun eskalator walaupun pada arah bertentangan, yela dia mana tau benda tu turun ke naik kan.
 "ni baru sorang," kata mamanyer "macam manala yang ada 2-3 anak tu jaga anak nyer". Abah sengih jer, raniah aktif tu maknenye dia eppy dan sihat. Walaupun penat melayan, keletahnye menjadi penawar duka dan lara kami.

mari layan keletah raniah zawanah ni
(klik gambar utk fullscreen/slideshow)