3rd day South Korea - Gwanghamun Square, cheondamdong stream

Gwanghamun Square uolsss
3rd day - a Sabtu-day at Gwanghamun Square

Cadangnya nak pi Gwanghamun ngan Bukchon Hanok Village, tapi spent masa lama sangat kat Gwanghamun castle tu terus x jadi nak gi Bukchon Hanok sebab dah nak gelap.

layan gambar sebab kemalasan nak tulis, nanti ada mood baru edit balik ohoho

depan homestay Cozy Itaewon Lodging House, oklaaaaa hoho
husband n wifey

feeling handsome pepagi hari layan princess punya carriage





zaim rusyaidi dapat booboo kat dahi hantuk bucu katil nasib baik tak dalam, cuak mama, seb baik jugak ada nurse baju merah kat bawah ni.





pergh gwanghasan ke ape gunung tu

depangkan tangan untuk..... entahler


jalan raya yang kemas n cun


depa tanam kobis bunga kalerful hoho cantik plak tu