JJCM - Gomonae restoran korea di Ampang Point


Akhirnya ada masa untuk update blog selepas sekian lama, kita mula dengan yang paling simple dulu JJCM di Ampang Point. Lepas tengok 2D1N terus terasa nak makan makanan korea. Aku pun dari Shah Alam sprint ke Ampang Point melalui Kerinchi link and Duke Hway. sampai kat sini dah kul 9pm lagi sejam jer nak tutup. mmg makan pun rushing jer barely abis depa pun nak tutup dah. 
 

Gomonae fish disettlekan oleh mama
Gomonae bibimbap abah
Makanan kat sini dah boleh agak dah rasa dia berdasarkan review oleh blogger2 lain cuma highlight dia mungkin pada kimchi yang pada aku oklah tak pedas sgt, dia pakai nasi putih yang biasa kita bolh dapat tu cuma mungkin sticky sikit dari yang kita biasa, tastewise  biasa2 sahaja dan harga pun adalah RM15 satu set. 
rasa menyesal plak tak try bulgogi dia sebabbibimbap dia sangat2 biasa jer. next time nak try bulgogi ngan jjajangmyun. ingat nak order jjajangmyun tapi dia kata itu cuma sayur jer dan ambil masa nak bwat. sebab lapor ambilla rice dish.

verdict: bolehla try jika minat dengan makanan korea tapi bukanlah sangat sedap bagai, a bit bland? datang balik dalam 6 bulan lagi maybe? prefer seoul garden dan dubu2 lagi. lari!!

ini cuma pendapat saya dan tak semestinya sama dengan taste anda... anhyeong!!