Tahun depan dapat baby lagi yeay!

She does look like me huuh...
Tengah banyak keje ni, rindu plak kat Raniah trus terasa nak buat short entry pasal baby baru yang akan kami terima awal tahun depan, insyaAllah bulan Mac tahun depan dapatlah baby baru yang masih belum diketahui jantina. Mungkin ramai orang mintak anak lelaki lepas dapat yang perempuan, tapi honestly aku tak kisah sebab either one is good for me.

Aku memang suka baby, walaupun tantrum memeningkan kita kadang2 tapi ada banyak good things.
Raniah membuatkan kita rasa tak serik nak anak lagi. dengan kletah dia super comel dan suka buat 'aegyo' tu memang cukup menyerikan hidup kitorang. Bila dia happy tu yang kita pun jadi happy sama.

Dalam beberapa saat bley bertukar macam2 dari nangis ke gelak, ke merampuh ke gelak balik, meh layan selfie 4 saat budak kenit ni

saat pertama - ooooo......

saat kedua - uwekkkk....

saat ketiga - hari2 abah suh gosok gigiiii......

saat keempat - tiba2 aman damai plak